深圳奥数网
深圳站

2018年大事记

奥数深圳站 > 深圳小升初 > 小升初面试 > 正文

深圳初中英语面试自我介绍范文(六)

来源:网络资源      2018-06-21 17:45:09

深圳初中英语面试自我介绍范文(六)

  Teachers, Hello everyone ! I was Liu Jinsong, I beiyuan elementary grades in five, I am 12 years old, though not very tall, looks not so Chun, but feel quite characteristic nose, make you feel I‘m a full man.

  各位老师,大家好!我是刘劲松,我在北苑小学上五年级,我今年12岁了,虽然个子不很高,样子也不那么俊,但自我感觉鼻子还挺有特点,让你感觉我是个十足的男子汉。

  For me, watching TV looking for is my biggest interest. Me every day after school, after finished work, television became my best ” friend ” was. I like to watch a variety of programs, especially cartoons, because I think I get a lot of books, TV will not go to school knowledge, each watching the show, I was like a greed difficult Xiaomi peak to draw TV the ” honey .” Half do not watch TV, my heart is like to be a bug crawling like, it seems that only TV can save me this TV fans .

  对我来说,看电视找是我最大的兴趣。我每天放学,写完作业后,电视就成为了我最好的“朋友”了。我爱看各种节目,特别是动画片,因为,我觉得电视会让我得到很多书本上学不到的知识,每次看节目,我就像一只婪难的小蜜峰,来吸取电视中的“蜂蜜”。半天不看电视,我的心就像被一只小虫在爬似的,看来,只有电视救得了我这个电视迷。

  I have a vision that grew when a great writer, how? Great bar ! I took this ideal enrolled in remedial writing classes, I now believe that a great day, under the guidance of a teacher, Liu Jinsong will be able to become outstanding students, and I am confident about the future .

  我有一个理想,就是长大当一个大作家,怎么样?远大吧!我带着这个理想报名参加了辅导作文班,我现在相信名师出高徒,在名师的指导下,刘劲松一定可以成为高徒的,我对未来充满信心。

  That‘s me - a little confidence in the future, ”couch potato”, thank you !

  这就是我——一个对未来充满信心的小“电视迷”,谢谢大家!

关注奥数网官方微信 杯赛、择校提前知
微信搜索“奥数网”或扫描二维码即可添加

   您还可以通过手机、平板电脑等移动设备访问深圳奥数网,升学路上有我们相伴。>>[点击查看]

  • 欢迎扫描二维码
    关注奥数网微信
    ID:aoshu_2003

  • 欢迎扫描二维码
    关注中考网微信
    ID:zhongkao_com

24小时热帖每周热帖

本周热门话题

中学推荐

试题资料

教育导航

  1. 北京站 上海站 广州站 深圳站
  2. 天津站 武汉站 成都站
  3. 南京站 杭州站 济南站 苏州站
  4. 郑州站 沈阳站 太原站 重庆站
  5. 长沙站 合肥站 宁波站 青岛站
  6. 石家庄站
本地教育

教育动态 | 考试真题 | 经验交流

中学资讯 | 择校指南 | 简历制作

特长生 | 面试经验 | 学位房

热门推荐

福田区招生政策 | 学习资料

罗湖区招生政策 | 教育新闻

南山区招生政策 | 四大名校

重点中学

深圳中学 | 实验学校 | 深圳外校

华师附中 | 高级中学 | 福田外校

翠园中学 | 亚迪学校 | 百合外校

小学试题

期中试题 | 口算题

期末试题 | 数学知识点

单元测试 | 数学练习题

关注奥数网微信,将奥数资讯一网打尽!! 收藏 建议 顶部
博聚网